Logo Radio Pallieter

Bel ons op 0495 38 39 39 voor meer info

Radiospots blijven hangen in ieders geheugen ! 
Radio is het enige massamedium waarnaar men blijft luisteren tijdens reclamespots. Belgen schijnen gekend om vaak en lang naar de radio te luisteren, en dit zowel via het klassieke radiotoestel als via het moderne internet en diverse apps. Dank zij de moderne communicatiemiddelen is uw reclamespot nu niet alleen te horen in onze regio maar ook wereldwijd via internet.

Belgen luisteren gemiddeld 2,5 uur per dag naar de radio – ’s ochtends tijdens het ontbijt, in de auto en op het werk. En dat cijfer blijft stijgen. Ook zappen ze niet weg tijdens radioreclame, wat ze wél doen bij YouTube en tijdens T.V. uitzendingen.

Door een creatieve radiospot, en 3 x de naam van uw winkel, firma of product te vernoemen tijdens de spot, blijft deze na enkele uitzendingen reeds hangen in het geheugen van de luisteraars.

 Iedereen kent de radiospots “ik ben Donald Muylle, al meer dan dertig jaar maak ik keukens alsof ze voor mijzelf zouden zijn” of “lenen bij mevrouw Leemans, is lenen bij een vriendin” of “Mannekes? Vader ! onzen Bompie zegt dat er 15% korting is bij …..” Kortom, een radiospot maakt indruk, valt op, en blijft hangen in het geheugen.

Ga voor een koopkrachtige doelgroep !
Radio Pallieter heeft bewust gekozen voor een toegankelijk en swingend muziekaanbod van ruim 3 decennia. Onze luisteraars zijn gemiddeld 35 jaar en ouder. Een grote doelgroep die nog veel naar radio luistert tijdens hun dagelijks werk of vrije tijd. In deze leeftijdscategorie hebben de meesten al een loopbaan achter zich en meestal ook wat centjes vergaard. Een doelgroep dus die zich wat betreft nieuwe aankopen, luxe voor hen zelf, of hun kinderen iets meer kunnen permitteren dan de jongere generatie. 

Adverteren bij Radio Pallieter Lier FM. 106.4 – Nijlen FM. 105.3
Uw reclame boodschappen zijn te horen in volgende regio van de Pallieterstad en Diamantstreek: Lier, Koningshooikt, Lint, Duffel, Berlaar, Emblem, Nijlen, Kessel, Bevel, Grobbendonk, Broechem, Boechout, Vremde, Massenhoven, Zandhoven, Oelegem, Pulle, Pulderbos.

EXTRA troeven bij publiciteit via de radio:
Meerdere studies hebben aangetoond dat publiciteit op radio en tv nog steeds het meest rendabel is. Daarbij dient rekening te worden gehouden met de doelgroep. Radio Pallieter focust op de meest koopkrachtige groep van luisteraars. Ons format (muziekaanbod en programma’s) is specifiek gericht op luisteraars vanaf de leeftijd van 30 jaar. Wij brengen uitsluitend niet storende en mooie muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Onze radio is tevens dag en nacht te beluisteren, waarbij wij ons richten op luisteraars die continu de radio aanzetten. Speciale aandacht wordt besteed aan het vermijden van storende elementen tijdens de uitzendingen. De kans dat een luisteraar zou wegzappen willen wij absoluut vermijden.

Radiopubliciteit stoort niet, tenminste als de reclameblokken niet overgevuld zijn met reclamespots en deze reclameblokken slechts enkele minuten per uur in beslag nemen. Radio Pallieter waakt hierover. Per uur, en dit zowel overdag als ’s nachts, worden twee reclameblokken gegeven, één rond ieder uur (tijdsein) en één op het half uur.

De continuïteit van radiopubliciteit is een belangrijke factor voor u als adverteerder. De naam van uw firma of zaak zal regelmatig gehoord worden! Iedere dag, ’s morgens, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen. Wie vandaag uw reclamespot niet heeft gehoord zal het wellicht morgen doen.

Nog extra voordelen:
Als adverteerder kiest u zelf uw reclamecampagne volgens budget en noodzaak.

De inhoud van de reclamespot wordt samen met u besproken, en wij bieden u eerst een voorstel van tekst ter goedkeuring. Pas dan gaat uw reclamespot in productie bij een professionele externe opnamestudio. 

De productie en uitzending van uw professionele reclamespot kan zeer snel gebeuren indien het gaat over een éénstemmige spot, dit dank zij onze jarenlange samenwerking met diverse bekende opnamestudio’s. Vergeten de nodige ruchtbaarheid te geven aan uw event, opendeur of solden? Binnen de 48u. kan dit bij ons op uitzending zonder kwaliteitsverlies !

Radio Pallieter werkt reeds jaren samen met bekende radio en t.v. stemmen. Bij een overeen te komen meerprijs voor de productie van de reclamespot (steeds op aanvraag) kunnen wij bekende figuren uit de media en Belgische showbizz engageren om uw reclamespot in te spreken. Hier moet u rekening houden met een langere periode voor de productie van de reclamespot omdat dit eerst besproken moet worden met de agent van de media-figuur.

Er is zelfs de mogelijkheid om een gezongen reclamespot op te nemen. Uiteraard is dit complexer wat betreft de juiste melodie, tekst en studio-uren. Prijs en data zijn afhankelijk van de professionele opname studio.

Radio Pallieter stad Lier – Groot Nijlen
Zimmerplein 19 2500 Lier

Bel ons op 0495 38 39 39 voor meer info